Affirmation för en ny vecka

Så, en ny vecka att se fram emot, en ny vecka att fylla med saker som en att må bra och le. Att sluta upp med saker som inte egentligen tillför något vettigt i vardagen. Men, just de sakerna kan ändå kännas rätt trygga, istället för att kasta sig in i något nytt och okänt. 

Men, jag tror att både du och jag vet att ibland behöver vi slänga och ta bort vissa saker i vardagen för att andra bättre och nyttigare saker ska få plats. Det är lite samma som att köpa nya kläder, hänga in dessa i garderoben utan att aldrig rensa och ta bort gamla oanvända kläder. 

Att börja med små steg idag, hålla fokus så kommer det att göra att jag kommer mig framåt dit jag vill, dit jag vet att det kommer säkerligen bli än bättre än idag. 

Men eftersom det är måndag, kan det vara fint att börja med en liten affirmation för att hålla fokus. Jag har valt detta som veckans affirmation. 

 

 

Every day is a fresh start

6BAB9705-BC57-496B-B1BF-223FED94782A_1_105_c

I lördags när jag kom hem efter en middag med en vän, stod dessa fina blommor på bordet. Mina barn som överraskat mig, med en förhoppning att vi snart kan ses alla tillsammans. Det är efterlängtat att både träffa familj och vänner, men en dag är det möjligt.

Ha en fin dag.

Lämna en kommentar