Att arbeta online

Hej, blåsiga höstiga tisdag! Är du en person som omfamnar och älskar hösten, att se mörkret ta plats allt mera för var dag som går? Älskar att tända ljus, stora baljor med te och kanske en hög med olästa böcker. Till viss del kan det vara lite mysigt, även om jag inte är någon älskare av snö och kyla.

Som jag pratat om tidigare så är den här hösten en tid för förändring för min del. Att nu skapa en annan livsstil än den jag levt med under mina år som företagare. Mera frihet att kunna vara mera flexibel i min vardag, jag kommer att kunna kombinera att resa och arbeta. Vilket ger mig en frihetskänsla. Hur ska jag då kunna göra det? Jo, genom att arbeta online, att ha mitt företag helt online. Och där är det väl egentligen den egna fantasin som kan begränsa vad en kan arbeta med online.

Att arbeta online

Idag är det rätt ’enkelt’ att starta en verksamhet online, där det går att skapa en livsstil med frihet och mera flexibilitet. Nu är det inte alltid så enkelt att starta något eget online om du inte vet riktigt hur och på vilket sätt du ska göra det på.

Jag startade en webbutik för ca tio år sedan. Den hade bra produkter, snygg design och jag lade ner riktigt mycket jobb. Men, det saknades en viktig del och det var hur jag skulle få människor att hitta dit. Så, den satsningen gick inte så bra. Men, jag lärde mig något och gör inte om det misstaget.

Utbildning – produkter – system – support

Idag har jag inte ens en egen produkt eller tjänst! Jag marknadsför s.k high ticket product, där jag får jag provision för den produkt jag marknadsför och säljer. Just idag passar det mig perfekt. Och jag har samtidigt möjlighet att hjälpa andra som vill skapa en digital livsstil.

När du ska göra något som är nytt för dig, är utbildning och support oerhört värdefullt att ha tillgång. Att inte behöva komma på allt själv, att ha tillgång till hur andra har gjort för att lyckas det är guld värt. Så som jag arbetar har jag tillgång till produkter, utbildning, support, coaching och ett färdigt affärssystem.

Jag kan sitta hela dagen och skriva hur och på vilket sätt jag arbetar. Men, jag tänker så här…… för dig som är nyfiken på att köra igång en egen verksamhet online, eller om du har ett företag redan men vill bli mera online och använda dig av de fördelar det finns med det. Till dig vill jag dela med mig av en workshop som jag mailar till dig.

Klicka på här och du får mina mail med workshopen, och där du bl.a får;
– Lära dig steg för steg att skapa en inkomst online
– Följa enkla steg och hitta efterfrågade produkter att sälja online
– Hur du skapar en digital inkomst från ”high-ticket”

Du skriver din bästa mail och du får mail från mig med den här workshopen som innehåller en massa matnyttigt för dig som är i startgroparna att starta något online, för dig som är nyfiken om det kan vara något för dig eller inte.

image

Har du frågor så tveka inte att kontakta mig, vi kan boka ett skypemöte så tar vi dina frågor där ifrån.

Ha en fin höstkväll.
Karin

Lämna en kommentar