welcome to my digital home

KARIN SUNDKVIST

DIGITAL ENTREPRENEUR

Ålder har ingen betydelse

By Karin Sundkvist | April 13, 2021 |

För gammal eller för ung? Det är så många gånger som vi fått höra att vi antingen är för ung eller för gammal i olika situationer. Inte minst när det kommer till förändringar i livet. 

Men, vet du vad…. jag är helt övertygad om att det är rätt tid oavsett ålder att börja något nytt, starta om igen och göra det där som ligger och gro inom dig själv. Att rätt tid är just nu, idag. 

Det handlar om att du ska trivas och må bra, inte att göra det andra tycker och tänker att du ska göra. Lyssna på dig själv vad du gillar att göra, vill göra och sedan ta ett steg till att börja.

Igår kväll var jag med på ett webinar där vi pratade om ‘hitta ditt syfte’, och pratade just om förändringar. Så intressant att höra olika personers perspektiv på förändringar. 

 

Det enda bestående är förändring

Det hade jag nästan som ett eget mantra under en period i ett tidigare företag jag var delägare i. Vi växt väldigt fort i företaget, och det skedde stora förändringar under väldigt korta perioder. Så det var något jag ofta pratade om med de anställda, att förändringar till viss del var ett bestående inslag i företaget.

 

10D80CD8-7FFB-4BD5-827F-9E814E8CBEB4

 

Förändringar leder till att vi växer som personer, eller att vårt företag växer om vi pratar business. Det kan ju också handla om att vi lämnar rädsla för att bli modiga. 

Så jag tror på att oavsett vart vi står i livet så är det en styrka om vi kan omfamna de förändringar som sker.

När det kommer till att steget till något nytt som att starta något på internet, eller att starta en business oavsett om det är online eller ute i ‘verkliga’ livet så är min fulla övertygelse att det är helt möjligt oavsett vår ålder. 

Om du är 20, lyssna inte på de som säger att du måste ha mer livserfarenhet först innan du kan kan starta din business. Och om du är som mig själv 50+, lyssna inte på de som säger att du är för gammal att börja om och göra något nytt. 

Där vi befinner oss är rätt tid att ta nya steg och skapa det där vi mår bra av att göra. Självklart måste inte en förändring var stor, det handlar även om att ändra sin egen attityd till saker och ting. Eller att lämna mindre bra vanor för bättre vanor. Små steg är också steg framåt för att växa och förändra till det bättre. 

Så om du sitter just nu och tänker att du vill förändra din vardag, ta lite av din tid att se den här video serien, se vad den kan göra för dig, om det är något för dig där du är just nu. 

 

ha en fin dag

 

Påsk och nytt år

By Karin Sundkvist | 04 Apr 2021 |

God fortsättning på påsken 2021!  Hoppas du haft en lugn, fin och bra helg. Att ha mer eller mindre gröna gräsmattor under påsken kommer jag nog aldrig att vänja mig vid. Påsken är förknippad med antingen snöstorm, eller soliga dagar då det går att gräva en snögrop för att sitta och lapa sol. Det är…

LÄS MER

Söndag, paus och vila

By Karin Sundkvist | 28 Mar 2021 |

Hej sommar! Eller vi har sommartid varje fall, även om själva sommaren låter vänta på sig någon vecka till.  Veckan som gått. Ja, ärligt så händer det inte så himla mycket, tycker jag. Eller det är väl så att jag väljer att vara hemma mycket. Och eftersom jag jobbar hemma, så blir det ju per…

LÄS MER

Home business – på sin egna villkor

By Karin Sundkvist | 25 Mar 2021 |

Hej, hoppas du har en fin dag. Vårkänsla mer och mer för varje dag. Sitta med morgonkaffet och solen tittar in. Fin start på morgonen.  Hur har det här senaste året sett ut för dig? Jobbar du med något där du som vanligt går till jobbet, eller jobbar du med något som gör att du…

LÄS MER

Vår och vårenerig

By Karin Sundkvist | 23 Mar 2021 |

Det går inte att låta bli att känna lite extra glädje när solen lyser från en klarblå himmel. Ljudet av när gruset sopas bort från gångbanorna. Ja, jag vet det låter helt knasigt med tanke på hur snömängden ser ut norröver. Men, ljuset och solen finns oavsett, och då är det vår. Eller hur? Det…

LÄS MER

Ikigai – långt och lyckligt liv

By Karin Sundkvist | 18 Feb 2021 |

Hej där! Hur är din dag? Den senaste tiden njuter jag varje sekund när solen strålar in på mig i min arbetshörna i vardagsrummet. Älskar när solstrålarna letar sig in långt in i lägenheten. Våren kommer snart. För någon vecka sedan skrev jag ett inlägg om boktips, där jag bland annat tipsade om “Hitta din…

LÄS MER

3 boktips

By Karin Sundkvist | 31 Jan 2021 |

Idag är det en solig fin januari söndag. De här första vintriga solstrålarna är så energi lyftande. Det ger så mycket energi. Tror inte jag är ensam om att älska se solstrålarna idag. Idag tänkte jag tipsa om tre böcker som jag återkommer till då och då. Vissa böcker är så att även om du…

LÄS MER
Laptop 2

Free Workshop serie

A FREE Workshop series where you get the basics of how to market your business online, learn how to start a business on the internet and much more about online entrepreneurship.

Fill in your name and your best email and you will receive an email from me with the Workshop series immediately.

You choose how long you stay on my mailing list.