welcome to my digital home

KARIN SUNDKVIST

DIGITAL ENTREPRENEUR

Ålder har ingen betydelse

By Karin Sundkvist | April 13, 2021 |

För gammal eller för ung? Det är så många gånger som vi fått höra att vi antingen är för ung eller för gammal i olika situationer. Inte minst när det kommer till förändringar i livet. 

Men, vet du vad…. jag är helt övertygad om att det är rätt tid oavsett ålder att börja något nytt, starta om igen och göra det där som ligger och gro inom dig själv. Att rätt tid är just nu, idag. 

Det handlar om att du ska trivas och må bra, inte att göra det andra tycker och tänker att du ska göra. Lyssna på dig själv vad du gillar att göra, vill göra och sedan ta ett steg till att börja.

Igår kväll var jag med på ett webinar där vi pratade om ‘hitta ditt syfte’, och pratade just om förändringar. Så intressant att höra olika personers perspektiv på förändringar. 

 

Det enda bestående är förändring

Det hade jag nästan som ett eget mantra under en period i ett tidigare företag jag var delägare i. Vi växt väldigt fort i företaget, och det skedde stora förändringar under väldigt korta perioder. Så det var något jag ofta pratade om med de anställda, att förändringar till viss del var ett bestående inslag i företaget.

 

10D80CD8-7FFB-4BD5-827F-9E814E8CBEB4

 

Förändringar leder till att vi växer som personer, eller att vårt företag växer om vi pratar business. Det kan ju också handla om att vi lämnar rädsla för att bli modiga. 

Så jag tror på att oavsett vart vi står i livet så är det en styrka om vi kan omfamna de förändringar som sker.

När det kommer till att steget till något nytt som att starta något på internet, eller att starta en business oavsett om det är online eller ute i ‘verkliga’ livet så är min fulla övertygelse att det är helt möjligt oavsett vår ålder. 

Om du är 20, lyssna inte på de som säger att du måste ha mer livserfarenhet först innan du kan kan starta din business. Och om du är som mig själv 50+, lyssna inte på de som säger att du är för gammal att börja om och göra något nytt. 

Där vi befinner oss är rätt tid att ta nya steg och skapa det där vi mår bra av att göra. Självklart måste inte en förändring var stor, det handlar även om att ändra sin egen attityd till saker och ting. Eller att lämna mindre bra vanor för bättre vanor. Små steg är också steg framåt för att växa och förändra till det bättre. 

Så om du sitter just nu och tänker att du vill förändra din vardag, ta lite av din tid att se den här video serien, se vad den kan göra för dig, om det är något för dig där du är just nu. 

 

ha en fin dag

 

Vad är affiliate marketing

By Karin Sundkvist | 28 Jan 2021 |

Vad är affiliate marketing? Vad är egentligen affiliate marketing? Hur kan jag börja med affiliate marketing? Går det att tjäna pengar med affiliate marketing? Det är vad jag tänker reda ut i det här inlägget. Och det är vad jag själv just nu jobbar till största delen med i mitt företag. Affiliate marketing is a…

LÄS MER

Första veckan 2021

By Karin Sundkvist | 10 Jan 2021 |

Hej! Hoppas början på året varit bra för dig. Känns det som om det är ett nytt år, eller är det lite samma fotspår och stigar som tidigare? Att reflektera har blivit något jag regelbundet har gjort över tid, kanske lite mera på djupet under senaste året. Men utan att bli alltför djup här, så…

LÄS MER

Marknadsföring och sälja online

By Karin Sundkvist | 07 Jan 2021 |

Oavsett vilken business du har, eller vad du är på gång att starta så är det viktigt att kunna online marketing. Marknadsföring och sälja online – i sin befintliga business eller starta en helt ny business Vi kan nog alla hålla med om att 2020 var året som fått många att ändra sin vardag på…

LÄS MER

Ledord och tankar inför 2021

By Karin Sundkvist | 03 Jan 2021 |

God fortsättning på 2021…. Hoppas det nya året startat på ett bra sätt för dig. Känner att du kommer få ett så bra som det bara går för dig. Alla behöver alltid ett bra år, men extra mycket i år känner jag. Det är dags att skapa de bästa förutsättningarna för det här året. Ja,…

LÄS MER

God fortsättning…..

By Karin Sundkvist | 27 Dec 2020 |

God fortsättning… önskar och hoppas att din julhelg varit så bra som den har kunnat i år. Mina egna dagar har varit lugna, mycket vila, återhämtning, tid att tänka, tid att längta, tid att inte göra något mera än att bara vara. Vilket i sig inte är så bara. Det behövs helt klart. Julen ska…

LÄS MER

Personligt bokslut

By Karin Sundkvist | 03 Dec 2020 |

Heeeej hur mår du? “Det är bara bra!” Är du också den som lite per automatik ger det svaret när någon frågar dig hur du mår? Det är en fråga som inte alltid får ett ärligt svar alla gånger. När de där riktiga känslorna lite pressas tillbaka för att inte ta upp den andres tid.…

LÄS MER
Laptop 2

Free Workshop serie

A FREE Workshop series where you get the basics of how to market your business online, learn how to start a business on the internet and much more about online entrepreneurship.

Fill in your name and your best email and you will receive an email from me with the Workshop series immediately.

You choose how long you stay on my mailing list.