welcome to my digital home

KARIN SUNDKVIST

DIGITAL ENTREPRENEUR

Ålder har ingen betydelse

By Karin Sundkvist | April 13, 2021 |

För gammal eller för ung? Det är så många gånger som vi fått höra att vi antingen är för ung eller för gammal i olika situationer. Inte minst när det kommer till förändringar i livet. 

Men, vet du vad…. jag är helt övertygad om att det är rätt tid oavsett ålder att börja något nytt, starta om igen och göra det där som ligger och gro inom dig själv. Att rätt tid är just nu, idag. 

Det handlar om att du ska trivas och må bra, inte att göra det andra tycker och tänker att du ska göra. Lyssna på dig själv vad du gillar att göra, vill göra och sedan ta ett steg till att börja.

Igår kväll var jag med på ett webinar där vi pratade om ‘hitta ditt syfte’, och pratade just om förändringar. Så intressant att höra olika personers perspektiv på förändringar. 

 

Det enda bestående är förändring

Det hade jag nästan som ett eget mantra under en period i ett tidigare företag jag var delägare i. Vi växt väldigt fort i företaget, och det skedde stora förändringar under väldigt korta perioder. Så det var något jag ofta pratade om med de anställda, att förändringar till viss del var ett bestående inslag i företaget.

 

10D80CD8-7FFB-4BD5-827F-9E814E8CBEB4

 

Förändringar leder till att vi växer som personer, eller att vårt företag växer om vi pratar business. Det kan ju också handla om att vi lämnar rädsla för att bli modiga. 

Så jag tror på att oavsett vart vi står i livet så är det en styrka om vi kan omfamna de förändringar som sker.

När det kommer till att steget till något nytt som att starta något på internet, eller att starta en business oavsett om det är online eller ute i ‘verkliga’ livet så är min fulla övertygelse att det är helt möjligt oavsett vår ålder. 

Om du är 20, lyssna inte på de som säger att du måste ha mer livserfarenhet först innan du kan kan starta din business. Och om du är som mig själv 50+, lyssna inte på de som säger att du är för gammal att börja om och göra något nytt. 

Där vi befinner oss är rätt tid att ta nya steg och skapa det där vi mår bra av att göra. Självklart måste inte en förändring var stor, det handlar även om att ändra sin egen attityd till saker och ting. Eller att lämna mindre bra vanor för bättre vanor. Små steg är också steg framåt för att växa och förändra till det bättre. 

Så om du sitter just nu och tänker att du vill förändra din vardag, ta lite av din tid att se den här video serien, se vad den kan göra för dig, om det är något för dig där du är just nu. 

 

ha en fin dag

 

Dags att förändra livet och vardagen

By Karin Sundkvist | 20 Oct 2020 |

Är du redo för att göra förändringar i livet, dags att gå efter dina drömmar och gör dom till verklighet. Då menar jag inte att sitta och se video eller att enbart meditera om det. Eller hoppas att någon kommer och knackar på din dörr, för att överlämna en färdig lösning till dig. I så…

LÄS MER

Inte jag inte…..

By Karin Sundkvist | 23 Mar 2020 |

Hej måndag! Det känns som minst sagt lite turbulenta tider just nu. Ovissheten kring mångt och mycket på flera plan i vardagen för de flesta, eller snarare för oss alla på än det ena eller andra sättet. Vissa väljer att isolera sig, andra tycker, eller tror, att det är en vanlig influensa och väljer att…

LÄS MER

Gör slut på ursäkterna

By Karin Sundkvist | 04 Feb 2020 |

Hej! Känns det som det är en bra vecka för dig? En sån där vecka som har ett litet lugn över sig, där allt helt enkelt känns rätt ok. Själv vaknade jag vid femtiden i morse, och låg sedan och drog mig ett par timmar i sängen. Bara lät kropp och knopp få vakna i…

LÄS MER

Jobba hemifrån – bra tips!

By Karin Sundkvist | 07 Jan 2020 |

Hej, hoppas att det nya året startat helt ok för dig! Själv startade jag upp året med en tur till Umeå några dagar, för att umgås med alla barnen. Dagar med god mat, så härligt att kunna ses alla på en och samma gång. Vilket inte alltid är så enkelt att få ihop i vardagen.…

LÄS MER

Det nya som kommer

By Karin Sundkvist | 26 Dec 2019 |

God fortsättning. Det känns rätt gott att det här året snart är slut, att kunna stänga det känns helt rätt just nu. Ser framemot att ett nytt år snart ska börja. Och det finns en hel del liknelser i mitt liv också, det är dags för mig att stänga vissa dörrar så att det finns…

LÄS MER

Fjärde advent

By Karin Sundkvist | 22 Dec 2019 |

Trevlig fjärde advent. Julstämningen känns rätt långt borta. Det känns som att det regna hela december mer eller mindre. När det är jul ska det knarra under skorna, träden var snötyngda träd och frysa så där lite lagom när man tar en promenad. Men som sagt det regnar. Mörkare än så här blir det inte.…

LÄS MER
Laptop 2

Free Workshop serie

A FREE Workshop series where you get the basics of how to market your business online, learn how to start a business on the internet and much more about online entrepreneurship.

Fill in your name and your best email and you will receive an email from me with the Workshop series immediately.

You choose how long you stay on my mailing list.