welcome to my digital home

KARIN SUNDKVIST

DIGITAL ENTREPRENEUR

Ålder har ingen betydelse

By Karin Sundkvist | April 13, 2021 |

För gammal eller för ung? Det är så många gånger som vi fått höra att vi antingen är för ung eller för gammal i olika situationer. Inte minst när det kommer till förändringar i livet. 

Men, vet du vad…. jag är helt övertygad om att det är rätt tid oavsett ålder att börja något nytt, starta om igen och göra det där som ligger och gro inom dig själv. Att rätt tid är just nu, idag. 

Det handlar om att du ska trivas och må bra, inte att göra det andra tycker och tänker att du ska göra. Lyssna på dig själv vad du gillar att göra, vill göra och sedan ta ett steg till att börja.

Igår kväll var jag med på ett webinar där vi pratade om ‘hitta ditt syfte’, och pratade just om förändringar. Så intressant att höra olika personers perspektiv på förändringar. 

 

Det enda bestående är förändring

Det hade jag nästan som ett eget mantra under en period i ett tidigare företag jag var delägare i. Vi växt väldigt fort i företaget, och det skedde stora förändringar under väldigt korta perioder. Så det var något jag ofta pratade om med de anställda, att förändringar till viss del var ett bestående inslag i företaget.

 

10D80CD8-7FFB-4BD5-827F-9E814E8CBEB4

 

Förändringar leder till att vi växer som personer, eller att vårt företag växer om vi pratar business. Det kan ju också handla om att vi lämnar rädsla för att bli modiga. 

Så jag tror på att oavsett vart vi står i livet så är det en styrka om vi kan omfamna de förändringar som sker.

När det kommer till att steget till något nytt som att starta något på internet, eller att starta en business oavsett om det är online eller ute i ‘verkliga’ livet så är min fulla övertygelse att det är helt möjligt oavsett vår ålder. 

Om du är 20, lyssna inte på de som säger att du måste ha mer livserfarenhet först innan du kan kan starta din business. Och om du är som mig själv 50+, lyssna inte på de som säger att du är för gammal att börja om och göra något nytt. 

Där vi befinner oss är rätt tid att ta nya steg och skapa det där vi mår bra av att göra. Självklart måste inte en förändring var stor, det handlar även om att ändra sin egen attityd till saker och ting. Eller att lämna mindre bra vanor för bättre vanor. Små steg är också steg framåt för att växa och förändra till det bättre. 

Så om du sitter just nu och tänker att du vill förändra din vardag, ta lite av din tid att se den här video serien, se vad den kan göra för dig, om det är något för dig där du är just nu. 

 

ha en fin dag

 

Kraften av goda vanor

By Karin Sundkvist | 07 Jan 2019 |

Första hela arbetsveckan på det här nya året för mig. Har du också börjat arbeta den här veckan, eller började du förra veckan? För min del ligger en hel del jobb i mitt andra företag, mitt ’off-line’ företag, under den närmaste tiden. Samtidigt har jag som ett mål att ha kraft och engeri till min…

LÄS MER

Dags att göra något annat?

By Karin Sundkvist | 03 Jan 2019 |

Är du en av de som tänker att 2019 ska vara starten för att ta och göra något nytt, något annat som kanske ger mera frihet? Kanske du till och med sitter med en tanke om att du vill kunna jobba online. Vara lite mer fri i vardagen än vad ett 9-17 arbete ger. Eller…

LÄS MER

Slutar året och startar något nytt

By Karin Sundkvist | 31 Dec 2018 |

Avslutar 2018 med att starta något nytt. En bra dag att starta upp min nya blogg tänker jag. Att göra ett bra avslut på det här året och skapa en positiv inledning till 2019. Året har överskuggats av sorg, tuffa besked, utmattande trötthet, frustation över de stunder av glädje som också självfallet funnits. Så jag…

LÄS MER
Laptop 2

Free Workshop serie

A FREE Workshop series where you get the basics of how to market your business online, learn how to start a business on the internet and much more about online entrepreneurship.

Fill in your name and your best email and you will receive an email from me with the Workshop series immediately.

You choose how long you stay on my mailing list.