Det nya som kommer

God fortsättning. Det känns rätt gott att det här året snart är slut, att kunna stänga det känns helt rätt just nu. Ser framemot att ett nytt år snart ska börja. Och det finns en hel del liknelser i mitt liv också, det är dags för mig att stänga vissa dörrar så att det finns ork och kraft att öppna ny dörrar istället.

Jag har nu lämnat företaget jag var med och startade redan 2007, med en ombildningen 2012 i en bransch, om jag ska vara ärlig och det tänker jag att man ska vara, som egentligen inte var jag på något sätt. Jag hade varken min passion eller intresse i branschen, det var en annan persons passion och intresse. Men, jag är nyfiken av mig och det var en utmaning för mig och en nyfikenhet som drev mig inser jag idag. Det känns lite tufft att jag hamnade i en utmattning som följd av en rad situationer i det företag som jag nu lämnar. Och att den utmattningen har i sin tur varit en stoppkloss i det jag faktiskt vill jobba med.

Men jag känner att jag börjar känna en annan form av energi och ork än på länge. Jag är övertygad om att det många gånger är så att vi behöver avsluta och stänga det gamla innan det finns utrymme för det där nya att ta plats. Så det är lite det jag förlitar mig på.

20130402-130402_tulpan-0001

De senaste veckorna har jag planerat och förberett mig inför 2020 på flera olika plan i företag och privat. Mitt liv har hittills varit så att ledighet och jobb har varit nära, och många gånger otydliga gränser. Och så kommer det fortsätta vara tänker jag. Vilket är helt ok. Men, det kommer att vara på ett nytt sätt. Mitt företag kommer ju att se helt annorlunda ut från nu, som soloentreprenör och med en helt annan inrikting än som delägare i ett företag där jag inte hade min passion i. Jag ser framemot det.

2020 kommer att styras mycket utifrån frihet på flera sätt i min vardag. Frihet när det kommer till tid, geografiskt, finansiell och personligt. Vad jag mera exakt menar med frihet, det kommer jag att prata mera om i inlägg framöver, och på vilket sätt jag tänker att det kommer att kunna göra vissa förändringar och även förhoppningsvis förbättringar i vardagen.

Vad är frihet för dig? Vad finns det som du skulle vilja göra att få in mera frihet i ditt liv?

Ha det så gott så ses vi snart
Karin

Lämna en kommentar