En onsdag i april

En helt vanlig dag mitt mitt i veckan. Vaknade utan mobilens alarm, skönt att kunna sova tills jag sovit klart. Ingen stress på morgonen är en skön start på dagen. En kopp kaffe i lugn och ro, med en bra bok. Läste i “Mind, body & spirit”, lite må-bra inspiration. 

Efter det jag var klar med den viktigaste arbetsuppgiften tog en jag en lång promenad. I måndags påbörjade jag en liten egen utmaning där jag bland annat bestämt mig för att gå 10.000 steg dagligen i 90 dagar. Det är så länge jag tror, att jag behöver för att en vanan ska bli till en rutin som jag inte kan leva utan. I den där utmaningen har jag också lagt in att blogga dagligen. Så jag hoppas att du vill besöka mig när det passar. 

Jag har känt att jag behöver få mera struktur i mitt liv. Och då är det ‘bara’ att bestämma sig och hålla sig till det. Eller hur?

 

IMG_3674

I kväll tog jag mig tid att se ett webinar som jag missade förra veckan, bra när det är möjligt att se på repriser. Har bara en sak kvar att göra innnan jag gör kväll.

Ses imorgon

Lämna en kommentar