Fjärde advent

Trevlig fjärde advent. Julstämningen känns rätt långt borta. Det känns som att det regna hela december mer eller mindre. När det är jul ska det knarra under skorna, träden var snötyngda träd och frysa så där lite lagom när man tar en promenad. Men som sagt det regnar.

IMG_3544

Mörkare än så här blir det inte. Nu vänder det!

 

Göra 2020 till det bästa året på länge och väl. Lite så sitter jag och tänker idag. Frihet, glädje, enkelhet och lättsamhet så vill jag kunna sammanfatta mitt år nyårsafton 2020. Att idag välja lite hur kommande året se ut, det blir bra.

Kommande år kommer innehåll förändringar på flera plan, helt nödvändiga. Som alltid kan förändringar vara lite jobbiga. Men jag vet om det förbereds och det finns en plan att hålla sig så är det lättare. Om du ska köra bil till en helt nytt ställe behöver du ha en kart som visar vägen dit så att du väljer rätt avfart, rätt väg för att ta dit från där du börjar bilresan till dit du ska. Lite så är det att planera och förbereda livet också. Jag ser många som planerar dagarna mellan jul och nyår väldigt noggrant, men dagarna från nyår till jul planeras inte lika väl.

Har bestämt att göra mera av sånt som får mig att må bra, att ta bort så mycket det går av sånt som inte gynnar mig och så inte känns bra i magen.

In med så mycket roligheter och trevligheter i vardag det bara är möjligt. Så mycket att stress och oro inte ryms under dygnets timmar.

Ha det så gott

Lämna en kommentar