För gammal för en business online

Har du drömmar om att starta något eget, en verksamhet online kanske och bli din egen boss? Går det starta något utan egentligen ha en egen affärsidé?

Och behöver du vara ung för att starta en business online? Är det bara unga personer som passar för att ha en verksamhet online?

För gammal…. tja det är nog bara du själv som kan säga om du är för gammal eller inte. Man är så ung som man känner sig, tänker jag. Jag kan inte se att ens ålder ska styra vad som man kan göra eller inte. Inte heller ska någon annan få styra om de tycker att du är för gammal!

För några år sedan kanske tekniken var en svårighet för att lyckas på internet. Men mycket har blivt så mycket enklare, t.ex att få igång en webbsida. Idag finns t.o.m färdiga affärssytem som går att köra igång från dag ett.

Genom att följa vår video serie får du helt gratis lära dig vårt affärssystem. Ja, video är på engelska och även kommande utbildningar. Vill bara säga det redan nu, så att det inte kommer som någon överasking.

image

Vad jag lovade mig själv för ca 30 år sedan. Jag läste då på Kom Vux, en kurs var att lära sig att hantera datorer. Där och då lovade jag mig själv att aldrig någonsin jobba med något som krävde att att jag skulle behöva använda en dator. Det tog mig en halvtimma att bara logga in! Sedan fick jag också ett ”gott” råd från min lärare i engelska. Ett samtal i slutet av min kurs i engelska, fick jag alltså rådet; ”Vad än du ska jobba med i framtiden, se till att du inte behöver använda din engelska. För du är såååå dålig på att kommunicera på engelska!”

Ibland ska man inte alltid tro på vad man säger till sig själv! Idag är mitt främsta arbetsredskap min dator. Oavsett när jag arbetar med mitt företag i den ”vanliga” företaget, eller i min business online. Och dessutom trots lärarens ”goda” råd så är mycket på engelska i den business som jag har online.

Så, om du frågar mig så finns det inget som heter att ”vara för gammal för….” en business online.

Det jag vill att alla ska ta med sig är just att göra det där som en vill, längtar efter och drömmer om. Att skapa en vardag som är harmonisk och där egen framgång får ta plats.

Vad är din passion? Den passion, det intresse går att omvandla till en business. Jag imponeras av alla kreativ personer där ute som skapar en vardag av sina drömmar, sin passion till att kunna leva på det och skapa inkomster av det.

Hämta vår video serie här som tar din passion till en blomstrande business

Ha det gott så hörs vi snart

Lämna en kommentar