Första veckan 2021

Hej! Hoppas början på året varit bra för dig. Känns det som om det är ett nytt år, eller är det lite samma fotspår och stigar som tidigare?

Att reflektera har blivit något jag regelbundet har gjort över tid, kanske lite mera på djupet under senaste året. Men utan att bli alltför djup här, så har idé om att veckovis, eller då och då, ser hur det utformas… att göra en lite summering av veckan, bilder från instagram, ja, lite så. Får se om det känns rätt, och om det är något du kommer att gilla.

Karin porträtt

Snö. Ett par dagar med snö, långpromenader och “pulsat” runt med knarr under skorna. Är ingen större fantast av kyla och vinster. Men, när det är vinter så är det ändå fint med lite snö istället för regn. Hittade en klädd julgran ute i skogen, ingen julplundring där än.

Planering. Gjort det sista på min planering över det här året, och framför allt en rimlig och förhoppningsvis hållbar planering över första kvartalet 2021. Vill hålla det enkelt, få saker och ting gjorda samtidigt som min energi och ork håller i sig.

Träning. Just nu har jag valt bort att gå till SATS. Valt att just nu undvika det, är lite kluven. Så, istället ska jag använda mig av det utbud SATS har online. Var ute på promenad fem av veckans dagar, även om det var 100% av veckan väljer jag att känna mig nöjd med det.

Business. Mitt största fokus i år är, eller nummer två snarare fokus nummer ett min egen hälsa, är min business. Att hjälpa andra att sätta igång sin dröm om en egen business, att visa på de möjligheter den digitala världen har för alla soloentreprenörer, småföretagare oavsett om företaget funnit under många år eller helt nya.

Så det var min vecka.
Ha det gott!

Lämna en kommentar