God fortsättning…..

God fortsättning… önskar och hoppas att din julhelg varit så bra som den har kunnat i år.

Mina egna dagar har varit lugna, mycket vila, återhämtning, tid att tänka, tid att längta, tid att inte göra något mera än att bara vara. Vilket i sig inte är så bara. Det behövs helt klart. Julen ska på något vis innehålla just de bitarna. Men känns som om det lite har varit huvudtemat för mig mest under hela året. Jag har varit på en plats där det har varit behövligt av lite olika anledningar.

Men, det känns som att det är något nytt på gång. Min energi och den egna kraften känns som att den börjar bli mera stabil, att det finns förutsättningar till att jobba mera, att ta itu med saker och ting. Vilket är minst sagt ett välkommet inslag i mitt liv. Vill och behöver mera rörelse både privat och i företaget.

Som företagare, och som soloentreprenör ett par extra steg, behövs verkligen att en prioriterar den egna hälsan. Ingen gör liksom jobbet om en själv inte är på benen, har kraften och orken till det. Vilket jag själv har lite för mycket erfarenhet av!

IMG_7571

Kvällspromenad vid vattnet, älskar att promenera här morgon som kväll.

Så den egna hälsan kommer att ta mycket utrymme under nästa år för egen del.

Har du satt upp några intentioner för din hälsa inför 2021?

Som jag skrev i mitt senaste inlägg så skulle jag göra ett personligt bokslut över 2020. Det var för mig bra att göra, rekommenderar dig att göra något liknande om du normalt inte brukar göra det. Det var bra att kunna se på vissa saker lite svart på vitt, att reflektera, skriva ner saker och ting gör det så mycket mer synbart än att bara tänka på vissa saker.

Jag har lagt en podd i min spellista som jag nyligen såg, den handlar om att sätta sina intentioner för kommande år, så den tänker jag lyssna på snart. Att få inspiration om hur andra gör kan så bra frö inom en själv tänker jag. Att ta inspiration från andra och göra till sitt det gillar jag.

Just nu är min intention att göra det mesta i mitt på ett nytt sätt! Som du vet finns det ju ett ordspråk av Henry Ford;
“If You Always Do What You’ve Always Done, You’ll Always Get What You’ve Always Got”

Det är ju så enkelt att om du vill ha ut något annat ur ditt liv än vad du haft hittills, så måste du göra saker på ett för dig nytt sätt. För om vi fortsätter att göra saker på samma sätt som vi alltid gjort, så kommer ingenting att kunna förändras eller förbättras i livet. Så enkelt är det.

Så, jag vill och kommer sätta en del nya intentioner helt enkelt för jag vill ha andra ‘resultat’ än tidigare. Det känns som om det är ett spännande och just ett Nytt år som snart börjar.

Tror att alla på ena eller andra sättet haft ett tufft 2020, och jag känner att det gäller att hålla fokus på allt det som är bra. Det är inte lätt alla dagar kan jag tycka.

Ta hand om dig, vi ses snart
Karin

Lämna en kommentar