Göra det bästa just idag….

Jag är nog inte helt ensam om att sitta med en mängd olika känslor inom sig just nu.  En massa känslor som poppar upp under dagarna, på kvällen och nattetid. Orättvisa, ilska, oro, hopplöshet samtidigt se det som är positivt och den sammanhållning och hjälpsamhet som finns och växer sig stark. 

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något är något att hålla i tanken just nu.

Mycket i ens egna liv känns på något sätt så futtigt kan jag känna vissa stunder. Men, så försöker jag ändra min tankar. Att göra det bästa som jag kan där jag är, kanske kan sprida någon droppe av något positivt till någon annan. Hjälpa i det lilla som jag kan påverka. Kanske inga stordåd, men det lilla kan vara gott nog. 

IMG_0333

Omtag och nytag

Jag tar nu ett omtag och lite som ett nytag på den här bloggen, mina sociala medier, i min business och privat just nu. Det behövs på så många plan. Jag har lagt en plan, jag har en strategi och sen handlar det mycket om att göra en sak i taget. Vet av erfarenhet att jag annars tappar både fokus och energi. Jag vill ju ha energi och ork till allt det där som jag vill göra. 

Tänker att jag inte just idag går in så mycket på hur min plan ser ut, hur jag lagt upp min strategi. Det kommer att visa sig både här på bloggen, min maillista och andra sociala media. Men, kanske framför allt i världen utanför den digitala världen. 

Att kunna hjälpa andra till att ta sin business online, eller att starta en helt ny business online är det som jag närmast kommer att ha stort fokus på. Även för oss som är 50+, det har aldrig varit en bättre tid än just nu att starta en lönsam online business. Hör av dig, lägg en kommentar eller skriv ett mail om du vill diskutera dina tankar på att starta något online! 

Det finns så mycket att prata om när det kommer till att driva företag online. Så, häng med mig om du vill få lite inspiration och idéer. 

sol i edsviken

 

I helgen tog jag en lugn och fin promenad ner mot vattnet och njöt av solstrålarna som fanns. Jag älskar den här årstiden vi nu har framför oss. Tacksam att jag kan planera mina dagar nu så att jag faktisk kan t.ex ta en långpromenad mitt på dagen, och kunna njuta av solen. Det är frihet för mig. 

ef sol edsviken

 

Det var något jag inte riktigt kunde göra i de företag jag tidigare var delaktig i. Då styrdes mina dagarna mera utifrån kunderna, leverantörer och de anställda än mitt egna välmående och hälsa. Så det är något jag ibland får påminna mig själv om, vad min business online kan göra även att må bra i vardagen.  

Samtidigt som tanken finns hur orättvist det är att sitta och vara tacksam, när så många lider och faktiskt inte överlever dagen idag. Att förhålla sig till alla de tankar som samsas samtidigt är något som en får acceptera tror jag. 

 

Ha en fin dag
Karin

Lämna en kommentar