Höst uppstart

Hej härliga du! Det känns som om det är dags att inse att hösten faktiskt är här. På något sätt känns alltid hösten för mig som lite av en nystart, eller uppstart, nu hur man väljer att se på det. Kanske har det att göra med min känsla från skoltiden. Innan terminstart var det dags för en ny skolväska, papper att lägga i bänken, bokpapper, nya pennor och kanske till och med ett fint anteckningsblock. Det är lite av den känslan jag har den här hösten också.

Kanske inte att köpa ny skolväska, papper och pennor. Utan att något nytt är väg att formas. Det kanske inte är stora saker, men helt klart kommer min vardag att vara i förändring under de närmaste månaderna. Återkommer till allt det lite längre fram, när allt är lite tydligare helt enkelt.

Då jag har bokslut i mitt ena bolag nu sista september har jag gjort en årsplanering för det företaget. Passade även på att göra en lite mer övergriplig plan de tre närmaste månaderna. Så det blir till att hålla tungan i rätt i mun och verkligen jobba så att planeringen håller. Det ska bara gå tänker jag.

image

Igår tog jag med mig kameran och åkte in till city. En kombinerad långpromenad med fotografering. Tanken var att kunna fota Stockholm i dimma. Men, eftersom det blev så där helt spontant att jag åkte in så var jag ett par timmar sen för att hinna fånga den magiska dimma som var när jag vaknade. Jag får helt enkelt se till att vakan lite tidigare nästa gång dimman visar sig.

Vad gillar du bäst med hösten? Är det långpromenader i höstrusket, te i soffan med en kan-inte-lägga-ifrån-mig-bok eller mörkret och att tända massor med ljus på kvällen…

Oavsett vad du gillar eller tycker om hösten så njut lite av den krispighet som hösten kan föra med sig.

Ha det så gott

Karin

Lämna en kommentar