Inte jag inte…..

Hej måndag! Det känns som minst sagt lite turbulenta tider just nu. Ovissheten kring mångt och mycket på flera plan i vardagen för de flesta, eller snarare för oss alla på än det ena eller andra sättet. Vissa väljer att isolera sig, andra tycker, eller tror, att det är en vanlig influensa och väljer att inte göra några inskränkningar i sin vardag.

Inte jag inte..... Inte får jag viruset heller! Eller....?!

Jag tänker att det bästa är att lyssna på alla som har kompetens inom området, och de råd som ges nu. Inte få panik, men ha respekt för situationen och välja bort en del i vardagen. Välja att göra saker lite mera avskilt från andra personer just nu.

Min egen vardag kanske inte skiljer så mycket idag som för ett par veckor sedan. Har jobbat hemifrån de senaste åre i båda mina företag. Tills för någon månad sedan jobbade jag med ekonomi och administration i det företag jag var delägare i vilket jag nu lämnat. Och nu jobbar jag alltså uteslutande i mitt egna företag, bl.a med affiliate marketing, dvs sälja andras produkter och få provision för det. Allt online, arbetsuppgifter, kommunikation, kurser, utbildningar mm. Vilket inte alls är nytt för mig då det varit vardag under många år. Vilket passar mig, både för ett par veckor sedan men kanske ännu mera idag.

Ut och njut! Jag tror det otroligt viktigt och bra att komma ut och andas frisk luft en stund varje dag. Kanske speciellt idag. Speciellt om du kan, jag vet att det inte är möjligt idag för alla.

Jag var ute igår nere i slottsparken i närheten där jag bor. Och jag var inte ensam på gångvägarna. Så, jag valde att se de där små detaljerna som alla blommar som kämpar sig upp från jorden. Känner att det kan vara skönt att se på små små detaljer som händer i naturen just nu, att få lite vila från allt annat som sker.

Idag tänker jag komma ikapp med en hel del jobb som jag ligger efter med. Har varit lite jobb frånvarande under en längre tid, (jo, det finns annat än viruset också...) och idag känner jag att det finns energi att jobba. Men också en akupunktur behandling. Har sagt det tidigare och jag säger det igen, kombinera den traditionella vården med akupunktur! Båda har sina styrkor och en kombination skulle ge patienten så många fördelar.

IMG_4113

Le och var snäll mot dig själv idag. Ta hjälp om du behöver hjälp. Hjälp om du kan hjälpa någon. 

Ses snart

Lämna en kommentar