Do What You Love & Love What You Do

Live Slow - Stay strong & happy

Det här är min dagbok online där jag delar min resa med en business online som 50+, min strävan efter en god hälsa, berättelser från utflykter & resor, och mitt intresse för fotografering & hand lettering.

Jag är övertygad om att det går att skapa ett liv där det är möjligt att arbeta mindre och leva mer. Där det finns tid till glädje i vardagen, där det finns tid till välmående och allt som är viktigt på riktigt.

loggo1-2

Hallå där!

Det är jag som är Karin. 

Försöker påminna mig om att fylla dagarna med sånt jag verkligen tycker om, som får mig att må bra just nu, eftersom det här livet inte är något genrep. Har en nyfikenheten att lära mig nya saker, och det får mig att växa som person. Att skapa rutiner, bra sådan, har jag insett att det inte behöver vara tråkigt. Det gör det faktiskt lite enklare att vara flexibel och spontan i vardagen. 

Under drygt 30 år jag varit egenföretagare på ett eller annat sätt, och med olika inriktningar. Familjeföretag i glesbygd, delägare i mellanstort Stockholms baserat företag och nu som soloprenör online. Jag är en sån person som kan lite om mycket. 

Hälsan är grunden till hur vi bygger vårt liv. En strävan att skapa de bästa förutsättningarna för en god hälsa känns allt viktigare med åren har jag kommit fram till. Hur och vad vi äter, sömnen, rörelse & träning, våra relationer, jobb och vilka beslut vi tar. De val som vi gör idag, blir vår framtid.

Framgång…. För mig handlar det mycket att leva livet som jag innerligt önskar.

 

 

loggo2

Hjälper personer, soloprenörer & småföretagare 50+ att bygga deras HOME BUSINESS så de kan leva sin DREAM LIFESTYLE idag, och framåt.

KARIN SUNDKVIST  |  HOME BUSINESS DREAM LIFESTYLE

morgonsol
feel good
Kopia av feel good