Marknadsföring och sälja online

Oavsett vilken business du har, eller vad du är på gång att starta så är det viktigt att kunna online marketing.

Marknadsföring och sälja online - i sin befintliga business eller starta en helt ny business
Vi kan nog alla hålla med om att 2020 var året som fått många att ändra sin vardag på ena eller andra sättet. Det är många företag som har haft minst sagt ett tufft år.

Men en bransch som vuxit, och som kommer att fortsätta växa är de digitala företagen. Och, nej det är inte försent att starta upp något idag, och inte heller imorgon. Det finns plats även för dig, om du vill förstås. Men, som med allt annat passar inte allt alla.

Kanske har du funderat på att starta något eget, eller kanske har du redan ett företag och vill lära dig mera om hur du kan få flera kunder, öka dina intäkter. Men vet inte riktigt och vart och hur du ska börja.

Oavsett vilken typ av företag du har, eller ja om du tänker starta något, så är det bra, eller snare ett näst intill måste, att kunna marknadsföring online. Jag kan nog tycka att det är en av de viktigaste sakerna att lära sig som entreprenör idag.

Tiderna har förändrats och även hur vi driver våra företag, inte minst under det senaste året har vi sett många exempel på det. Och det kommer att fortsätta ske stora förändringar kring hur vi skapar och jobbar med våra företag i framtiden. Faktum är att teknologin har revolutionerat de grundläggande principerna för business och shopping. Vilket vi ser på den framgångsrika inverkan som bl.a e-handel har utökats över hela världen.

2021-01-07 tulpaner

Vad finns det för fördelar att ett företaget digitalt
De fördelar som jag tycker det är, utifrån mina egna erfarenheter som företagare i mina tidigare mera traditionella företag. Det är att jag inte behöver ha några anställda för att företaget ska växa, inga kontor, möjlighet att arbeta platsoberoende, en större flexibilitet i vardagen. Det är väl det som jag idag värdesätter högt i mitt liv och min vardag.

Jag vet att många soloprenörer och småföretagare har och kommer att ha väldigt stor nytta av att lära sig och kunna marknadsföring online.

En sak som jag verkligen gillar att ha min business online, är att inte behöva ha egna produkter, tjänster, ja om man inte vill förstås, för att ha en business. Jag jobbar idag i princip uteslutande med affiliate marketing, med sk. High-Ticket produkter. Tänkte inte gå in närmare på det idag, utan jag kommer att ha ett inlägg om det nästa torsdag, alltså den 14 januari. Jag känner att det finns så mycket jag vill prata om det att det får bli ett eget inlägg.

Men, om du känner att du vill veta mera redan idag, kan du se ett webinar där det kommer att beskrivas lite närmare. Du registrerar dig enkelt HÄR och så kommer min mentor att berätta mera.

21032015-IMG_1454

Jag är rätt nyfiken av mig att lära mig nya saker. Och det här ett ämne det finns mycket roligt jag kan grotta ner mig i. För mig är det mera än just marknadsföring, områden som jag gillar. Får utlopp för att vara kreativ, i både text, bild och rörligt material. I mångt och mycket handlar det för mig om att göra sånt som jag gillar, det som får mig att må bra.

För mig känns det lite extra viktigt just i början av det här året, att vara tydlig mot mig själv vad är det som jag faktiskt mår bra av att göra. Ja, kanske det inte är genomförbart alla dygnets timmar men jag tror du är med på hur jag menar. Att det jag gör, både i företag och privat, att det genomsyras av de tre ledord jag valt för det här året, meningsfullhet, kreativitet, frihet. Du kan läsa inlägget om mina ledord här.

Ha en fin dag
Karin

Lämna en kommentar