Oktober, höstmörker och nygamla rutiner

Idag en fin promenad, det var en underbar fin höstdag. Jag försöker hålla siså där 10.000 varje dag, inte alla dagar jag når dit och vissa dagar långt över. Mycket vilken dagsform och ork som jag har. Vill ju så gärna tro att jag har all ork och energi i världen, men verkligheten är annan. 

IMG_1726

Ibland är det ju så att även om en vet att något är nyttigt, hälsosamt och bra så är inte alltid att en gör det. Igenkänning på det?

Jag har en uttänkt plan för resterande dagar av det här året, både privat för min hälsa & välmående och i min business. Som vi vet blir det alltid lite tydligare när vi skriver ner en plan, ett mål på papper så det får nog göras imorgon. Nu finns det mesta i mina tankar och det är inte alls tydligt.

 

IMG_1668

De där dagarna när dimman ligger så lågt och solen försöker ta sig genom, det är rätt fina mornar ändå. Lite dit jag strävar efter just nu. Att ta den promenad tidigt på morgon. Trots det är mörkt, regnet kan hänga i luften eller kan generellt kännas motigt. Men, eftersom jag har haft den vanan tidigare så är det ju långt ifrån omöjligt att skapa den igen.

Har även gett mig själv en liten utmaning att blogga varje dag i 90 dagar. Även den vanan, rutinen hade jag för många år sedan på en blogg som jag stängde ner.

Det är lite av en skräckblandning att ge sig själv den utmaningen. Men jag börjar så blir det nog bra.

ha det bra
Karin

Lämna en kommentar