Påsk och nytt år

God fortsättning på påsken 2021! 

Hoppas du haft en lugn, fin och bra helg. Att ha mer eller mindre gröna gräsmattor under påsken kommer jag nog aldrig att vänja mig vid. Påsken är förknippad med antingen snöstorm, eller soliga dagar då det går att gräva en snögrop för att sitta och lapa sol. Det är min referens på påskväder. 

Idag hoppar jag upp ett steg till i åldersstegen. En dag att fira livet på. Ett nytt år som jag vill fylla med en massa trevligheter, roligheter och ett år att må bra i. Vet att det kommer bli en del förändringar i mitt liv under det här år. En blandning av “måste” förändringar, men eftersom jag brukar säga att det inte finns några måsten, så ändrar jag det till jag vill förändra. 

Många gånger är det så otroligt lätt att tänka, att en annan dag börjar jag med….. senare ska jag göra ditt eller datt! Men, den bästa dagen att börja något nytt, starta en förändring var ju igår, eller hur? Så den näst bästa dagen är idag, för att börja något bra för framtiden. 

 

IMG_8467

En fin dag. Bra utsikt från toppen av skidbacken. Ja, fast just idag var det snöfattigt iofs.

Yngsta sonen drog iväg med mig högst upp i skidbacken och bjöd på lunch där uppe. Insikten om att konditionen kan förbättras avsevärt var tydlig när jag gick den branta vägen upp. Hälsan är något som ska fortsätta ha rätt så stort fokus i mitt liv. Det är viktigt att må så bra som jag kan. Hur stora förändringar kan jag göra under det här kommande årtet?!

Ha det så gott.
Vi ses snart

 

Lämna en kommentar