Se till att ’smartjobba’ ett par varv till

Godmorgon och Hallå nya dag! Under senaste veckan har jag suttit och verkligen försökt se över hur jag kan jobba på smartast sätt framöver. Jag behöver liksom steppa upp några steg för att få saker på plats utan att jag kör slut på min energi.

Under några månader framöver behöver jag verkligen jobba med båda mina två företag och det är viktigt för mig att fördela tiden på smartast och bästa sätt, så att jag orkar och håller.

I min business online kommer det krävas en hel del jobb av mig från nu och en tid framöver, men när det jobbet väl är gjort ligger så mycket automatiserat. Men, eftersom jag vet med mig att min energi många sviker så krävs det att jag lär mig att arbeta ännu smartare än vad jag gör idag.

image
Känner att det är dags att verkligen ta mig ut varje dag, har kommit ifrån sånna där sköna fina morgonpromenader. Det är dags att ta tillbaka den vanan helt klart! Jag behöver det….

Just nu undersöker, testar och letar jag mig fram vad som passar mig just här och nu, för att jag ska få gjort det som krävs för att jag ska komma fram till de mål jag har. Men, också komma ihåg att ha kul och roligt på vägen! Jobba i block, vad finns det som jag faktiskt inte måste göra själv utan köpa den tjänsten, vad är det viktigast idag för att framtiden blir som bäst…..

image
Skriva ner tankar, idéer, drömmar.…. för att sedan göra dessa till verklighet….

Vad är ditt bästa tips när du går lite vilse för att komma tillbaka och jobba smart och energisnålt?! Ja, ge mig dina bästa tips, tack… 🙂

ha en bra dag!

Karin

Lämna en kommentar