Skapa en business online av din passion

Godmorgon alla vänner! Har det varit en bra start på dagen? Jag hoppas att din morgon varit bra. Själv så har jag haft en sån där natt där det varit svårt och sova, lite för många tankar som vill fram och ta plats. Vilket gör att dagen helt enkelt får starta lite senare i en lugn takt, och det blir lite kvällsjobb istället. Försöker lära mig att lyssna på kroppen lite bättre, när kroppen och min vilja över saker och ting inte alltid är helt överens!

Skapa en business av din passion

Vad skulle du helst av allt vilja göra? Ja, om du såg bortom det där med att pengar, att en inkomst inte vore så viktigt. Jag gillar den frågeställingen, och försöker gå tillbaka till den lite då och då. För visst är det så att det händer något inom en när man börjar klura på svaret?!

När svaret kommer på den frågan är det många gånger ens passion som liksom tar över och ger svaret. Det där som du bara älskar att göra, men kanske inte du prioriterar och låter få utrymme i vardagen. Men, vad skulle hända om du faktiskt skulle tillåta dig att ägna mera tid till det just du älskar att göra?

Och, vad är det som gör att många personer inte gör saker de faktiskt älskar att göra? Har du något som hindrar dig att faktiskt förvandla passionen till en inkomst?

Nej men jag kan väl inte….! Någon som tänkt den tanken någon gång?

Hoppa av karusellen

Ja, nu menar jag inte att någon ska hoppa av den där jobbkarusellen här idag och göra en stor förändring över en natt.

Men att låta tanken slå rot och gör en rimlig plan är bättre. Att ta drömmen till en plan och sedan steg för steg ta dig framåt tills du är framme vid målet.Ja, du är med på hur jag tänker.

Men låt det för allt inte i världen inte stanna som nån sorts ouppnådlig dröm. Det är fullt möjligt att skapa en vettig inkomst av en passion, och för många en väldigt bra sådan också.

Beroende på vad den där passionen är, laga mat, fotografera, hjälpa andra till bättre hälsa, göra vackra blombuketter, skriva böcker, bilar…. ja, vad just din passion här i livet, vet bara du. Jag skulle vilja påstå att oavsett passion så går det skapa en business kring den, t.om en business online. Men för att inte behöva uppfinna hjulet igen så är det himla smart att använda ett redan framgångsrikt koncept.

Klicka på bilden även, där kan du skriva in din bästa mail och jag skickar dig den här Workshopen. Upptäck hur och på vilket sätt det går att arbeta online.

 

Mina tankar kring en business online. Att försöka komma på allt helt på egen hand är inte varken smart eller tidseffektivt. Att jobba online gör att det går automatisera så att systemet jobbar för dig även när du gör annat. Det är något jag uppskattar, att inte enbart byta min tid mot pengar, så som man gör i de flesta ’vanliga’ arbeten.

Kunskap, det är viktiga saker. Den utbildning jag själv har gått och även idag använder mig av hittar du här

Så, gör dig redo att uppleva ett helt nytt sätt att tänka. Det program som jag själv jobbar med, erbjuder en utbildning och resa till skillnad från allt annat i internetbranschen eller internetmarknadsförings världen. Ett sätt att skapa ett ’digtitalt liv’, en businss online med sin egen passion som grund.

Det som ska få ta mera utrymme i min vardag det här nya oskrivna året är fotografering och bli en bättre bokstavsmakare. Att sitta och skriva kalligrafi och rita bokstäver är något som alltid får mig att glömma tid och rum. Att vara ute i naturen med kameran är också stunder när tiden bara flyger iväg. Så mindre knappande med siffror och mera bokstäver ska året innehålla.

Dags att ta itu med lite sånt där vardagsysslor här hemma. Att sitta hemma har sina fördelar, det är lätt att ta sig till från jobbet. Uppskattas en dag som idag.

Ut och njut av dagen – Var snäll mot dig själv
Så ses vi snart

Lämna en kommentar