Slutar året och startar något nytt

Avslutar 2018 med att starta något nytt. En bra dag att starta upp min nya blogg tänker jag. Att göra ett bra avslut på det här året och skapa en positiv inledning till 2019.

Året har överskuggats av sorg, tuffa besked, utmattande trötthet, frustation över de stunder av glädje som också självfallet funnits. Så jag lämnar gärna 2018. Så jag laddar nu mentalt om inför det nya oskrivna året, som står och lurar bakom hörnet, och att det ska innehålla mera glädje, ljudliga skratt, starkt välmående och att känna en stor dos av flow under långa perioder. Nu är det ju så att inget kommer av sig själv, en får jobba för att få det att hända. Så då får det vara en del av det jag kommer att göra, tänker jag.

Hur vill jag känna mig nyårsafton 2019? Vilka minnen vill jag skapa under det närmaste året? Vad vill jag mata mig själv med under kommande året? Både då det gäller egna tankar, näring till kroppen, tillfällen till träning och inte minst den egna businessen.

Lite så här tänker jag på 2019, flera dagliga steg och mindre orostankar. Se och lita på den egna kraften mera än det som står utanför det jag själv kan påverka. Mera ”Jag kan…!!” och ta bort ”Jag är nog inte så bra på….” Lita på den egna magkänslan mera än negativitet utifrån. Inspireras av andras kreativitet utan för den skull jämföra mig själv mot andra. Hålla fast vid alla goda rutiner och byta ut de mindre bra. Prioritera att ligga på sofflocket och titta i taket när det är måste. Hellre att göra lite operfekt än att inget göra. Vakna tidigt för att se många soluppgångar och vila rofyllt till solnedgångarna. Inget ska vara för litet för att firas stort. Göra mitt bästa för att inspirerar andra till att göra deras drömmar till sin verklighet.

Jag tror på att alla, oavsett nuvarande situation, kan ta steg till att göra vardagen, sig själv lite bättre än igår. Men håll med om att det är lättare många gånger att säga och tro det om andra, än om sig själv?! Så håll i minnet att vi, du och jag, samt alla andra duger precis som vi är. Vi är inte så tokiga ändå, eller hur?!

image

Vad kan du förvänta dig av min blogg? Business Online, lettering, fotografering det är vad jag kommer att prata mesta dels om. Vilket också kommer att handla om det där att göra saker idag och inte vänta till en annan dag, ett annat år. Oavsett vart i livet en befinner sig så är de egna drömmarna värda att förverkligas.

Att kunna använda sin egen passion till en inkomstkälla, det tror jag är en önskan hos många. Vilket idag är lättar än någonsin, med tanke på hur ”enkelt” det är att starta upp en business online. Självklart krävs det ett arbeta, men det är fullt möljligt.

image

Önskar dig ett gott slut och låt oss alla skapa ett successfullt och harmoniskt 2019.

Karin

Lämna en kommentar