Små steg är också steg framåt

Hej blåsiga mulna tisdag! Eller skiner solen hos dig? Sånna här dagar är som gjorde för att bädda ner sig i soffan dricka te och läsa. Även om jag är lite krasslig så finns det sånt som bara ska göras i företaget. Men så glad att jag kan styra dagen själv och kan vara krasslig tedrickare med bokföring, och göra jobb som kommer lanserar lite längre fram. Och tacksam att det idag funkar att jag arbetar hemifrån, passar mig super sånna här krassliga dagar.

Att göra saker kontinuerligt är inte min starka sida alla gånger. Och det som ger motstånd ska man kasta sig in i, visst är det så?!

image

Så jag har gjort ett val och bestämt mig, efter att ha diskuterat med mig själv en hel del, 90 dagars Fokus med mig!  Jag har saker som jag vill göra, vissa saker är ett ’måste’.

Och för att hålla kolla på mig själv så kommer jag alltså i slutet av månden börja köra 90dagars Fokus. En plan ska göras över vad som ska göras dagligen, eller veckovis så att jag kan komma dit jag vill både personligen och i min business. Känner att jag behöver sätta nån form av press på mig själv annars känns de mål och drömmar som jag sitter med lite omöjliga eller väldigt långt borta varje fall.

image

Bara hitta en form av rimlig plan tänker jag. Viktigt att inte springa fort, och hamna i en utmattningen igen. Och inte minst att verkligen jobba på att verkligen hålla mig till den där rimliga planeringe.

Många gånger är det ju att det är först när drömmar och mål sägs till någon annan som de blir mer verkliga. Så att skriva det här så att du kan läsa, göra att jag förhoppningsvis inte smiter undan – eftersom någon annan vet vad jag faktiskt ska göra och uppnå.

Ja, fortsättning följer

Ha det så gott!
Karin

Lämna en kommentar