Söndag, paus och vila

Hej sommar! Eller vi har sommartid varje fall, även om själva sommaren låter vänta på sig någon vecka till. 

Veckan som gått. Ja, ärligt så händer det inte så himla mycket, tycker jag. Eller det är väl så att jag väljer att vara hemma mycket. Och eftersom jag jobbar hemma, så blir det ju per automatik många timmar hemma. Speciellt i dessa tider. 

Känner att jag till och från måste jobba lite på att ändra små negativa tankar som kommer, och fastna i det som inte är så bra att göra idag. Istället vända tankarna till att se till de möjligheter som faktiskt det finns idag. Ja, inte enkelt alla dagar. 

 

Quote

Idag är det söndag, och det har varit en lugn dag. Vilat, småfixat här hemma och en extra kopp kaffe. Vanligtvis dricker jag en kopp kaffe på morgon, men dagar som idag kan det bli en kopp på eftermiddagen. Kanske laddat lite inför den nya veckan.

Hoppas du haft en bra helg och också hunnit vila, laddat lite energi.

Vi ses snart

Lämna en kommentar