Vår och vårenerig

Det går inte att låta bli att känna lite extra glädje när solen lyser från en klarblå himmel. Ljudet av när gruset sopas bort från gångbanorna. Ja, jag vet det låter helt knasigt med tanke på hur snömängden ser ut norröver. Men, ljuset och solen finns oavsett, och då är det vår. Eller hur?

Det är som solen ger lite extra energi, tycker jag. Går lite lättare att göra vissa saker. Jag får fokusera att behålla den här extra energi ger mig just nu. 

 

IMG_8250

Sajten och bloggen har fått en liten ny vår uppdatering av designen. Gillar att sitta med den typ av jobb. Det har i sin tur lett till att jag känner för att lägga lite mer omtanke på sajten och uppdatera bloggen mera frekvent. 

Det kommer vara fokus på företagande och då online, att skapa en hemma baserad livsstils business. Oavsett vart i livet du är, så går det att skapa en livsstil som får dig att må bra, och trivs. För hur många är det inte som just har drömmar om att göra något annat, något nytt för sitt uppehälle. Att ha friheten att fullt ut sätta sitt schema. 

Men, av egen erfarenhet så vet jag att det inte går att jobba oavbrutet. Att ta sig tid att lägga på sin egen hälsa, både mentalt och fysiskt är liksom livsviktigt. Som solo entreprenör känns det som det är lite extra viktigt att se till att må bra, för ingen annan gör mitt arbete i företaget. 

Ja, så jag har ny energi, mera idéer och tankar kring att vara mera aktiv här på bloggen som du hör. 

Vad skulle du vilja veta, kunna mera om när det handlar om att starta något eget på internet? Eller kanske du är företagare idag, men vill få ditt företag att bli mera digitalt, och flera inkomstströmmar. Lägg en kommentar, skriv ett mail med just dina tankar, frågor kring det.

 

IMG_8299

 

Nu ser jag en nackdel med vårsolen! Det är mer än dags att tvätta fönstren. Men, det får bli en annan dag. Nu ska jag jobba undan en del framför datorn så jag kan ta en lång och härlig promenad i solen senare. 

 

Ha det så gott
Karin 

 

Lämna en kommentar