Veckan som gått

Ja, en vecka till att stänga och lägga till handlingarna. På något sätt så känns det ibland som om veckorna går snabbare ju äldre en blir. Och, att det känns viktigt att en.. eller jag menar väl mig!... använder sig av veckorna på det bästa sätt, att göra saker som får mig att må bra och trivas med dagarna. Även om kanske inte alla dagar känns som om de är på topp, så försöker jag påminna mig om det kan finnas något bra i varje dag. 

>> Träning ja, det ska växlas upp. Den här veckan har jag ett snitt på 9.300 steg dagligen. Så, inte nått målet på 10.000, men varje fall kommit ut varje dag. Träning och välmående går lite hand i hand för mig, och det innehåller så många delar. Så kanske jag kommer dela upp träning i lite underkategorier, eller helt enkelt ta det under välmående. För i grunden är det ju välmående det handlar om för mig. Eller så är välmående för brett.

>> Business  jag har jobbat med att öppna en Etsy shop, förbereder för en online kurs, och försöker beta den listan jag har på digitala produkter idéer som finns. Att designa dessa för att öppna en till Etsy shop.

 

IMG_1588

Jag vill kunna hjälpa andra till att de ska starta sin dröm business, att de ska skapa en vardag där deras välmående får ta plats och utrymme. Det är så himla lätt att säga jag har inte tid, jag för det en annan dag. Men, den där ‘senare’ en dag, har vi inga garantier för att vi kommer till. Så, därför borde det vara så mycket klokare att göra de där bra valen redan nu idag. Jag kommer försöka påminna mig själv om just det mer än vad jag har gjort.

Så… nu dags att varva ner och se till att somna och sova en god natts sömn.
Vi ses snart
Karin

 

Lämna en kommentar